+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h non-stop
Filter
3 product(en)

Sport - Revalidatie

Ontdek in deze rubriek het allerbeste op het gebied van elektrostimulatie. Ze zijn geschikt voor revalidatie en reguliere training en staan bekend om de kwaliteit van hun stroom (blokgolf), de grote diversiteit aan frequenties, de lengte van de impulsen en de optimale intensiteit die ze ontwikkelen.
Deze producten zijn bedoeld voor competitieve sporters die meer dan 5 uur per week trainen.

Sport - Revalidatie: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • Het uithoudingsvermogen en het herstel:
  • Met programma's voor uithoudingsvermogen verhoogt u de intensiteit van de gemiddelde inspanning die u gewend bent om te leveren gedurende een zeer lange tijd. Het gebruik van elektrostimulatie stelt de spieren in staat om hun oxidatievermogen te verbeteren, waardoor ze beter hun werk kunnen doen. Door elektrostimulatie aan uw gebruikelijke training toe te voegen, zal deze u in staat stellen om betere te herstellen, wat uw sport ook is. U beperkt de spiermoeheid die verbonden is met regelmatige trainingen.
  • De prestatie en de tonus:
  • Deze activiteit als aanvulling op uw gebruikelijke sporttraining zorgt ervoor dat uw lichaam kan profiteren van een aanvullende training die gericht is op de spieren waarop u uw prestaties wilt vebeteren. De elektrostimulatie maakt het mogelijk om de spieren steviger te maken met meer uithoudingsvermogen en prestatievermogen. Uw spieren zullen nog meer energie en tonus hebben.
  • De drainage actie: Deze actie verbetert de doorbloeding van uw huidweefsels en voorkomt een sinaasappelhuid of andere onderhuidse vetweefsels. U kunt de spieren van uw lichaam bij u thuis of op het werk versterken, want u kunt de elektrostimulatoren gebruiken waar u maar wilt. Zo kunt u uw buikspieren opnieuw modelleren en vorm geven.
  Meer producten (20 / 3)

Loading