Facebook - FitnessBoutique
+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP

Elliptische fiets

Een elliptische fiets is een cardio-apparaat waarmee je met behulp van de handvatten 80% van je spiermassa traint. Hij combineert de gunstige effecten van fietsen, Noords skiën en hardlopen. Het eenvoudige en intuïtieve apparaat is zeer geschikt voor conditietraining, want je kunt de beweging van een loopband ermee nabootsen, zonder dat de gewrichten de dreunen hoeven op te vangen, met name er hoogte van de knieën. Je kunt er zowel je bovenlichaam als je onderlichaam mee trainen dankzij .. Verder lezen de pedalen die in een ellips ronddraaien. Train dus je rug, dijbenen, buikspieren en de onderbuik. Of je nu beginner of gevorderde bent, met een elliptische fiets verbrand je veel calorieën. Zo valt je af zonder dat je naar de sportschool hoeft. Bekijk onze elliptische fietsen van de beste merken: Heubozen, BH Fitness, Care, Kettler, Proform etc. Hoe kies je een elliptische fiets uit?

Categorie
Merken
Prijs

Elliptische fiets: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • Het gewicht van het vliegwiel: Hoe zwaarder het is, hoe vloeiender en gemakkelijker het trappen zal gaan.
  • De lengte van het apparaat: Hoe langer uw crosstrainer is, hoe groter de ellips draaibeweging is, wat een betere training betekent voor uw onderste ledematen.
  • De stabiliteit van de crosstrainer: deze hangt af van het gewicht en de lengte van wielbasis van de crosstrainer: hoe zwaarder deze is, hoe groter de lengte van de pedalen van de crosstrainer is, hoe stabieler deze is./li>
  Meer producten (10 / 12)

Loading