Facebook - FitnessBoutique
+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP

Fiets

Kiezen voor een fiets voor in huis houdt in dat je thuis fitness beoefent om meer spierkracht te krijgen, cellulitis kwijt te raken en strakker te worden. Thuis trainen op de fiets betekent dat je op een veilige manier calorieën verbrandt, zonder risico's voor de gewrichten, vooral ter hoogte van de onderste ledematen. Liggend, zittend of halfliggend, profiteer van de gunstige effecten van dit efficiënte trainingsprogramma, om af te vallen of gewoon om in vorm te blijven. Ontdek onze .. Verder lezen selectie fietsen, waaronder de bekendste merken ter wereld zoals Heubozen, FitnessDoctor, Moovyoo, Kettler, Care, Proform met verschillende traagheidsmassa's, van lage prijzen tot premium kwaliteit, inklapbaar of niet, je vindt ongetwijfeld een fiets die bij je past. Hoe kies je een fiets voor in huis uit?


Fiets: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • De vloeiende trapbeweging:
Hoe vloeiend de trapbeweging is, vormt één van de voornaamste kenmerken waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw hometrainer . Dit hangt af van het gewicht van het vliegwiel en van het magnetisch remsysteem. Hoe zwaarder het vliegwiel is, hoe vloeiender en regelmatiger het trappen zal zijn. Het magnetisch remsysteem zonder wrijving is geluidloos met een instelling van de mechanische of gemotoriseerde weerstand wat een nog nauwkeuriger weerstandsniveau biedt.
  • Het gebruiksgemak:
Het gebruiksgemak is een belangrijk criterium in de keuze van de hometrainer. Een zadel zal meer of minder comfortabel zijn naar gelang dit verstelbaar is in hoogte en/of naar voren en achteren. Het stuur kan verstelbaar en kantelbaar zijn om zich aan te passen aan uw lengte. En tenslotte kunt u, als er wieltjes voor verplaatsing op zitten, het apparaat makkelijk opbergen.
  • De computer is een centraal onderdeel voor opvolging en waarmee de resultaten gemeten kunnen worden.
De computer kan een groot scherm hebben met een gelijktijdige weergave van de basisfuncties: snelheid, gemiddelde snelheid, duur van de sessie, afgelegde afstand, hartritme. Andere functies kunnen beschikbaar zijn, zoals de meting van uw vetgehalte of de ergometer die automatisch de weerstand van uw fiets aanpast aan de hartslag die u voor uzelf bepaald hebt. Het bestaan van oefenprogramma's is een essentiële troef voor de motivatie van de gebruikers
  Meer producten (10 / 39)

Loading