Facebook - FitnessBoutique
+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP

Roeiapparaat

Het roeiapparaat is een zeer volledig apparaat waarmee je 80% van je spieren traint. Het is het ideale apparaat om je schouders, dijbeenspieren, buikspieren en been- en armspieren te trainen en in het bijzonder je biceps en het cardiovaculaire systeem. De weerstand en oefeningen kunnen aangepast worden, zodat je een deel of alle spieren traint. Het roeiapparaat is bedoeld als fitnessapparaat voor mensen die strakker willen worden of gewicht willen verliezen. .. Verder lezen onclick=gaGuideAchat('Guide','Achat') href=/aankoop-roeiapparaten-guide-9.html>Hoe kies je een roeimachine uit?


Roeiapparaat: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • Het soort trekbeweging van het roeiapparaat: hiermee is het mogelijk om het soort beweging te bepalen dat u gaat uitvoeren.
  • Het weerstandssysteem: dit kan zijn luchtweerstand, weerstand met zuigers, magnetische, elektromagnetische en waterweerstand.
  • De mate van interactiviteit van het bedieningspaneel: De bedieningspanelen waarmee de meeste roeiapparaten op de Franse markt uitgevoerd zijn, geven de trainingstijd, de hartslag, de verbrande calorieen en het aantal roeislagen weer. Op de roeiapparaten van hoge kwaliteit hebt u ook de mogelijkheid om aan een wedstrijd op internet deel te nemen via een internetverbinding.
  Meer producten (10 / 16)

Loading