+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h non-stop

Spinning

De spinningfiets die populair is geworden door de RPM-lessen in de sportschool, is vergelijkbaar met een racefiets. Ideaal voor intensieve trainingen en perfect voor sporters die graag goed presteren en uitgedaagd willen worden. Het cardiovasculaire systeem wordt gestimuleerd en je verbrandt er veel calorieën mee. Ontdek onze selectie spinning- en rpm-fietsen met de grootste merken van de markt, zoals Heubozen, FitnessDoctor, Moovyook, Kettler, Proform, BH Fitness, Technogym. Voor je eigen .. Verder lezen comfort is het belangrijk om te letten op het remsysteem, het transmissietype en de afstelling van het zadel en het stuur.

Merken
Prijs
  Meer producten (20 / 17)

Wat is een fiets?


Een Biking bike is een indoor fiets voor intensieve workouts. Uitgerust met een enkel wiel, een vliegwiel genaamd, kunt u met een bikefiets of spinningfiets dezelfde sensaties ervaren als met een echte racefiets.

Nuttig voor gewichtsverlies, spierversterking of revalidatie, de bikefiets is compleet. Regelmatig gebruik van de fiets zal uw cardiovasculair systeem verbeteren, uw uithoudingsvermogen vergroten en u gezond houden.
Het belangrijkste voordeel van de spinningfiets is het gebruiksgemak en de eenvoud. Je hoeft geen fietsexpert te zijn om de voordelen te ervaren.Wat zijn de voordelen van spinning?


Thuis kunnen trainen is een van de belangrijkste voordelen van de spinningfiets. Stil, soepel en comfortabel, u kunt op elk moment en zonder beperkingen op uw spinningfiets trappen. Een echte trainingsfiets in huis hebben is een echte aanwinst. Deze fietsen zijn vergelijkbaar met die welke in fitnesscentra worden gebruikt voor groepslessen RPM. Het is een stevig, solide stuk gereedschap, ontworpen voor regelmatige training.

De fiets traint het geheel van de onderste ledematen, d.w.z. de bilspieren, de quadriceps, de hamstrings en de kuiten. Dankzij de wisselende houdingen, met name in de dansershouding, worden uw lendenwervels, buikspieren en armen gerekruteerd. De spinningfiets kan dus worden gebruikt om uw spieren te versterken en/of gewicht te verliezen. Afvallen met een spinningfiets is mogelijk. Met een verbruik van 700 kcal per uur is het een uitstekende manier om gewicht te verliezen, af te slanken en in vorm te komen.Wat zijn de verschillen tussen een hometrainer en een wielrenfiets?


De bikefiets verschilt van een hometrainer in het gebruik.
Een hometrainer kan worden gebruikt voor fitness of gewichtsverlies door regelmatige lichaamsbeweging. Over het algemeen zit u vrij rechtop op het zadel, dat u alleen in hoogte kunt verstellen.

Een fiets met een vast tandwiel is ontworpen voor atleten die het gevoel en de prestaties van een racefiets willen. U zult de hoogte en diepte van het zadel en het stuur kunnen aanpassen, u zult uitgerust zijn met voetsteunen om meer kracht te ontwikkelen en de houding zal anders zijn. Door iets naar voren te leunen, hebt u het gevoel dat u op een echte racefiets zit, zonder het ongemak van het weer, het verkeer en het risico om te vallen. Op de spinningfiets kunt u in een danshouding staan, om sprints of relaunches te doen.Wat zijn de verschillen tussen biking en spinning?


Er is geen verschil tussen fietsen en spinningfietsen. Beide termen verwijzen naar indoor cycling voor prestatiedoeleinden. Fietsen is, net als spinning, een cardiotrainende activiteit die je hart zwaar belast. Voor meer plezier kunt u oefenen met fietsen of spinnen op muziek. Veel modellen bieden zelfs een USB-aansluiting of een tabletsteun om uw favoriete series te bekijken tijdens uw sessie. Ben je op zoek naar inspiratie? Er zijn tientallen video's op het internet met workout routines die je thuis kunt doen. Het is tijd om voor jezelf te zorgen door regelmatig te bewegen.

VERDER LEZEN

Loading