+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h non-stop

Stepper - Step

De stepper behoort tot de meest fysieke apparaten voor gebruikers. De stepper is extreem efficiënt voor het uithoudingsvermogen, de bovenbeenspieren, kuiten en voor het verstevigen van de billen.

Merken
Prijs

Stepper - Step: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

 • De weerstand:
   Het weerstandsniveau bepaalt de intensiteit van uw training. Hoe groter het aantal niveaus waarop u de weerstand kunt instellen, hoe nauwkeuriger u het weerstandsniveau kunt aanpassen, waardoor u een training kunt volgen die meer overeenkomt met uw capaciteiten en uw doelen. De verschillende weerstandsniveaus maken het ook mogelijk om de training geleidelijk aan op te voeren.
 • Het soort beweging:
   Met de steppers zijn verschillende soorten beweging mogelijk, afhankelijk van het model. Met de traditionele steppers is een verticale beweging mogelijk die het oplopen of aflopen van een trap nabootsen. Met andere modellen is een ronddraaiende beweging mogelijk om de adductoren te belasten.
 • Maximale gebruikersgewicht:
   Dit cijfer is een teken van de robuustheid van uw stepper. Hoe hoger dit cijfer is, hoe stabieler uw stepper is voor meer gebruiksgemak. Het gewicht van de stepper zelf is ook een kenmerkende aanwijzing van van het gebruiksgemak.
 •   Meer producten (20 / 2)

  Loading