Facebook - FitnessBoutique
+32 09 245 63 29 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP

Trillend platform

Het trilplatform is uitgevoerd met een vibratiesysteem, waardoor de spieren tussen de 25 en de 50 keer per seconde uitgerekt en samengetrokken worden.
Een sessie van een half uur op het trilplatform komt overeen met anderhalf uur krachttraining in de zaal.
Voor dit soort apparaten geldt dat een korte sessie evenveel effect heeft als een traditionele training, die ook nog eens veel vermoeiender is!


Trillend platform: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

Trilplaten kunnen worden onderscheiden met drie belangrijke criteria:
  • De frequentie van de trillingen: hoe groter het aantal trillingen is, hoe groter het instelbereik van uw plaat zal zijn.
  • De afmetingen van de plaat: hoe groter deze zijn, hoe comfortabeler u traint, en hoe gemakkelijker u de trainingsposities kunt variëren.
  • Het bedieningspaneel: de trilplaten zijn voorzien van bedieningspanelen die meer of minder geavanceerd zijn, afhankelijk van het model. Hoe verder het bedieningspaneel ontwikkeld is, hoe groter het aantal programma's is, wat u in staat stelt om meer complete trainingen uit te voeren. Bepaalde trilplaten zoals de XG 5.0 van DKN zijn uitgevoerd met meerdere bedieningspanelen om het gebruik van het apparaat in alle posities te vergemakkelijken.
  Meer producten (10 / 135)

Loading