+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h non-stop

Professioneel

Een fitnessapparaat biedt de mogelijkheid om thuis aan krachttraining te doen, als de oefeningen met gewichtjes niet meer toereikend zijn. De fitnessapparaten bieden een volledige work-out van alle spieren, en een aanzienlijke verbetering in de loop van de trainingssessies. Ontwikkel je kracht en spiermassa thuis, in alle veiligheid. Ze zijn multifunctioneel, of je nu je benen, armen, buikspieren, rug of alles tegelijk wilt trainen, je vindt ongetwijfeld een geschikt apparaat in ons assortiment .. Verder lezen van pressen met gewichten, multistations en crossovers. We bieden bovendien een selectie press-apparaten voor professioneel gebruik om je zalen, clubs, etc. mee te vullen. Ze komen tegemoet aan de wensen van alle gebruikers.

Fitnessapparaat: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

3 hoofdpunten om te overwegen bij het kiezen van een plate loaded apparaat:
  • De robuustheid van de constructie van uw plate loaded apparaat: Zoals op een fitnessbank is dit een belangrijk punt bij de keuze van een plate loaded apparaat<: Hoe steviger de constructie hiervan is, hoe stabieler deze zal zijn en hoe prettiger uw training zal zijn.
  • De uitvoeringen van uw krachtstation: (Leg-lever, butterfly, hoge katrol…). Deze moeten u in staat stellen om uw trainingsdoelen te bereiken en de delen van uw lichaam te belasten die u wilt trainen.
  • Het gewicht van de gewichtskolom: deze moet u in staat stellen om alle trainingsdoelen te behalen die u voor uzelf hebt bepaald.
Denk bij de aankoop van een plate loaded apparaat ook aan:
  • De plaats die uw krachtstation inneemt: krachtstations zijn compacte maar vaak hoge apparaten. De hoogte hiervan is vaak meer dan 2 meter. U moet dus controleren of het krachtstation zal passen in de ruimte waar u deze wilt gaan plaatsen.
  • Het aantal verschillende opties dat uw plate loaded apparaat biedt: De meeste plate loaded apparaten die aanwezig zijn op de Franse markt, bieden optionele voorzieningen aan waarmee u halterschijven, een thigh press, of een squat cage toe kunt voegen. U moet dus controleren of de opties die u kunt toevoegen naarmate uw training vordert, u in staat stellen om de vooruitgang te boeken die u wenst.
  Meer producten (20 / 9)

Loading