+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h non-stop

Fitnessbank

De fitnessbank, voor in de zaal of thuis, biedt je de kans om specifieke spiergroepen te trainen vanuit de ideale positie. Zowel voor een beginner als een gevorderde zijn de fitnessbanken ideaal om zeer gevarieerde oefeningen uit te voeren en om zo alle spiergroepen te laten werken. Voor een uitgebreide training, afhankelijk van het gebruik, kies je een fitnessbank passend bij jouw lichaamsbouw. Je combineert hem met een stang, halters, schijven en zo zul je je je doelen bereiken. De .. Verder lezen fitnessbanken zijn licht en inklapbaar om je trainingen thuis en het opbergen van het materiaal zo eenvoudig mogelijk te maken. Optimaliseer het comfort dankzij de verschillende hellingposities, de structuur van de bank voor stabiliteit of verschillende opties waarmee je de oefeningen kunt afwisselen en je doelen kunt bereiken. Het is mogelijk om een fitnessbank in de loop van je trainingen en afhankelijk van je progressie aan te vullen met ander materiaal.

Fitnessbank: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • De stabiliteit van de fitnessbank: dit is een uiterst belangrijk punt voor een comfortabele training. Omdat u verschillende posities inneemt tijdens uw training, moet u een apparaat kiezen met een robuuste constructie. Houd in gedachten dat hoe sterker de constructie van uw fitnessbank is, hoe stabieler deze zal zijn.
  • De variatie van de oefeningen hangt af van de voorzieningen die bij de fitness banken geleverd worden, en deze laatste variëren afhankelijk van het kwaliteitsniveau van het product. U moet een fitnessbank kiezen die uitgevoerd is met opties die u in staat stellen om aan uw fitnessdoelen en uw wensen te voldoen (hoge katrol, steunen, butterfly, legs-lever...)
  • Het maximale gewicht van de gebruiker dat uw fitnessbank kan dragen, en het maximale gewicht dat elke werkplek kan dragen: Uw fitnessbank moet 20 % meer dan uw eigen gewicht kunnen dragen voor een volledig veilige en comfortabele training. Met de fitnessbanken kunt u gevarieerde oefeningen uitvoeren op verschillende werkplekken. Elke werkplek kan een bepaald gewicht dragen. U moet dus controleren of alle werkplekken van uw fitnessbank meer dan 20% van uw gewicht kunnen dragen.
BELANGRIJK: Is uw fitnessbank opklapbaar? Dat is een belangrijk punt want opklapbare banken nemen minder plaats nodig wanneer deze niet gebruikt worden. U zult dit aspect waarderen, zeker als uw ruimte om te trainen beperkt is.
  Meer producten (20 / 20)

Loading