Facebook - FitnessBoutique
+32 09 245 63 29 of +32 3 843 22 24 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP
Nohrd
Complete essenhouten toren van 6 Swing Bells

Krachttraining Complete essenhouten toren van 6 Swing Bells NOHRD :

Complete essenhouten toren : 6 Swing Bells van 2 x 3 sets, totaal gewicht 24 kg.

Beoordeling FitnessBoutique

Regelmatig trainen met de NOHRD SWING levert dag na dag meer prestaties en kracht.
Nieuw
€ 495,00
Tijdelijk niet beschikbaar
Betaling in 3 keer zonder extra kosten
Oftewel 3 x € 165,00

BESCHRIJVING NOHRD COMPLETE ESSENHOUTEN TOREN VAN 6 SWING BELLS


Complete toren met gewichten + trainingplanken!

Beschrijving van de toren:
 • De NOHrD SWING heeft acht training planken, aan beiden kanten bedrukt met oefeningen.. De oefeningen zijn gerangschikt per moeilijkheidsgraad, van makkelijk naar moeilijk. De trainingsplanken worden opgeslagen in de toren en kunnen daar gebruik in de hiervoor op de deksel voorziene steunend worden geplaatst om het lezen te vergemakkelijken.


 • beschrijving van de ""gewichten"", Swing Bells :
 • 6 SWING bells van 3 x 2 sets : 2, 4, 6 Kg, totaal 24 kg aan gewicht.
 • De versiering van de leren NOHRD SWING zak, bestaande uit kleine metalen kogeltjes, verplaatsen zich ook tijdens de oefening, waardoor de schommeling van de NOHRD SWING wordt versterkt.. Dit leidt tot extra versteviging van je spieren en het bindweefsel,


 • Uitleg van de effecten van de Swings Bells:

 • Evenwichtsbewegingen maken deel uit van ons dagelijks leven. Ze zijn uitermate efficiënt en zijn een natuurlijk onderdeel van ons bewegingsrepertoire. We worden ons hiervan bewust wanneer een stekende pijn ons verhindert deze eenvoudige evenwicht bewegingen uit te voeren, zoals het optillen van een arm.
 • De zijwaartse beweging van het evenwichtspunt van de NOHrD SWING verbetert de balans en maakt ballistische bewegingen mogelijk die normaal zijn voorbehouden aan atleten op hoog niveau. De ballistische training bestaat uit het uitvoeren van een acceleratie gevolgd door een loslating (of begeleiding) van een gewicht. Hierdoor wordt de kracht en de duurzaamheid van je spieren en bindweefsel verhoogt, net als de soepelheid van je gewrichten.
 • Bindweefsel is het meest verspreide weefsel in het lichaam. Het verenigt, ondersteund, beschermt en isoleert de organen van het lichaam. Het wetenschappelijke onderzoek van Thomas W. Myers bewijst dat het bindweefsel verantwoordelijk is voor het evenwicht van het lichaam en veerkrachtige bewegingen. Trainen met de NOHRD SWING helpt je het lichaamsevenwicht te vinden dat je had in je jeugd.
 • Ref : NOHQP2400
  Afdrukken
  Loading