Facebook - FitnessBoutique
09 245 63 29 Van dinsdag tot zaterdag : 10h-13h/14h-19h NON STOP

Verbonden armbanden

Om te garanderen dat je traint met het ideale intensiteitsniveau voor het lichaam, is het handig als je je hartslag kunt controleren, voor, tijdens en na de oefening. De hartslagmeter van de merken .. Verder lezen Polar, Suunto, Oregon Scientific, Sigma en Garmin voldoet aan al je wensen.


Verbonden armbanden: drie belangrijke technische punten om een zo goed mogelijke keuze te maken

  • Het soort lichaamsactiviteit dat u wilt uitvoeren: bepaalde hartslagmeters zijn speciaal bestemd voor het beoefenen van wandel- of hardlooptochten, andere voor het fietsen... u moet dus nagaan of de hartslagmeter die u wilt aanschaffen overeenkomt met de activiteit die u wilt uitoefenen.
  • De aanwezigheid van een streefzone voor de hartslag: één van de voornaamste doelen van de hartslagmeter is om u te helpen om uzelf te trainen terwijl u steeds blijft luisteren naar uw lichaam. We raden u daarom aan om een apparaat te kiezen dat uitgevoerd is met een functie voor het berekenen van het doelgebied.
  • De aanwezigheid van een geheugenfunctie: het gebruik van een hartslagmeter levert resultaten op de middellange termijn op; om te profiteren van de opvolging van uw resultaten, raden we u aan om een hartslagmeter te kiezen die voorzien is van een functie die uw trainingssessies opslaat.
Loading
FitnessBoutique